Osta 10 joulukorttia tai enemmän ja saat ne -20% alennuksella koodilla ’JOULUKORTTI’ <3 Toimituskulut 3,50-6,50€ - Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksiin!

Toimitusehdot

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Helle Visuals 2865598-1. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on tutustuttava ennen tilausta voimassa oleviin toimitusehtoihimme.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteessa www.hellevisuals.com ostoskorin kautta. 

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Tehdessään tilauksen, asiakkaan tilaustiedot lisätään asiakasrekisteriimme. Lue lisää rekisteriselosteestamme.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta veroerittelyineen, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. 

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan aina tilauksen yhteydessä. Helle Visuals verkkokaupan maksupalveluntarjoajana ja maksun välittäjänä toimii Checkout Finland. Laskuvaihtoehdon tarjoaa Klarna Bank AB.

Checkout Finland: Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.
Voit tutustua tarkemmin maksupalveluntarjoajan ja maksun välittäjän ehtoihin osoitteessa https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot .

Klarna Bank AB: Klarna-lasku: Maksa myöhemmin. (Maksu tehdään suoraan Klarnalle) Maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/kco/fi_fi/invoice

TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSTAPA

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postituskulut, jotka ilmoitetaan aina tilauksen teon yhteydessä. Riippuen tilauksen koosta, toimitamme tilauksenne joko kirjeenä tai pakettina. Lähetysten toimittaja on Posti. Kirjelähetykset toimitetaan suoraan tilausosoitteeseen ja pakettilähetykset tilausosoitetta lähimpään Postin toimipisteeseen/pakettiautomaattiin. Voit myös valita toimitustavaksi noudon työhuoneeltamme Sotkamosta.

Kirjetoimitus 3,50 €

Kirjetoimitus Plus-merkillä / pikkupaketti postiluukkuun 5 €

Postipaketti 6,50 €

Nouto kaupalta (Torikatu 8, Sotkamo) 0 €

Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Huomioithan, että noutamatta jätetyistä paketeista joudumme veloittamaan käsittelykulut 15€. 

TOIMITUSAIKA

Lähetämme kaikki tilaukset tilausjärjestyksessä, ja yleisimmin toimitusaikamme on 3-7 vrk. Ilmoitamme poikkeavista toimitusajoista verkkokaupassa. Mikäli toimituksella on kiire, otathan etukäteen yhteyttä sähköpostitse info@hellevisuals.com.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Virheettömällä ja käyttämättömällä tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen kustannuksista vastaa asiakas itse. Ota yhteyttä ennen palauttamista sähköpostilla info@hellevisuals.com. Palautusoikeus ei koske tilaustyönä tehtyjä tuotteita. Huomioithan, että noutamatta jätetty tilaus ei ole palautus, vaan siitä joudumme veloittamaan käsittelykulut 15€. 

ONGELMATILANTEET

Jos tuote on viallinen tai vaurioitunut kuljetuksessa, ota yhteyttä sähköpostilla info@hellevisuals.com, niin sovimme asiasta tarkemmin. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta.