Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksiin! | Minimitilaussumma 10 € 💌 | Toimituskulut 3,90-7,00 €

Toimitusehdot

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Helle Visuals 2865598-1. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on tutustuttava ennen tilausta voimassa oleviin toimitusehtoihimme.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteessa www.hellevisuals.com ostoskorin kautta. 

Minimitilaussumma verkkokaupassa on 10€.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Tehdessään tilauksen, asiakkaan tilaustiedot lisätään asiakasrekisteriimme. Lue lisää rekisteriselosteestamme.

ALENNUSKOODIT

Syötä mahdollinen alennuskoodi kassalla sille varattuun kenttään. Voit käyttää vain yhden alennuskoodin per tilaus. Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen. 

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta veroerittelyineen, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. 

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan aina tilauksen yhteydessä. Helle Visuals verkkokaupan maksupalveluntarjoajana ja maksun välittäjänä toimii Paytrail Oyj. Laskuvaihtoehdon tarjoaa Klarna Bank AB.

Paytrail Oyj: Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Klarna Bank AB: Klarna-lasku: Maksa myöhemmin. (Maksu tehdään suoraan Klarnalle) Maksuaika on 30 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/kco/fi_fi/invoice

TOIMITUSAIKA, -KULUT JA TOIMITUSTAPA

Lähetämme kaikki tilaukset yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Ilmoitamme poikkeavista toimitusajoista verkkokaupan yläpalkissa. Mikäli toimituksella on kiire, otathan etukäteen yhteyttä sähköpostitse info@hellevisuals.com.

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postituskulut, jotka ilmoitetaan aina tilauksen teon yhteydessä. Riippuen tilauksen koosta, toimitamme tilauksenne joko kirjeenä, pikkupakettina tai postipakettina. Lähetysten toimittaja on Posti. Kirjelähetykset ja pikkupaketit toimitetaan suoraan tilausosoitteeseen ja pakettilähetykset tilausosoitetta lähimpään Postin toimipisteeseen/pakettiautomaattiin. 

Huom! Kirjeposti kulkee pääsääntöisesti neljässä arkipäivässä, mutta pienellä osalla lähetyksistä kestää jopa viikkoja päästä perille. Emme voi verkkokauppiaana vaikuttaa kirjepostin kulkunopeuteen ja taata kirjeille minkäänlaista varmaa toimitusaikaa. Mikäli tilauksella on yhtään kiire, suosittelemme valitsemaan nopeamman toimitustavan.

Toimitukset Suomeen:

Kirje (ei seurantaa, noin 4-20 arkipäivää) 3,90 €

Pikkupaketti postiluukkuun (seuranta, 2-3 arkipäivää) 5,90 € 

Postipaketti (seuranta, 1-3 arkipäivää) 7,00 €

Toimitukset EU-alueelle:

Priority kirje (ei seurantaa, 3-10 arkipäivää) 6,00 €

Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Huomioithan, että noutamatta jätetyistä paketeista joudumme veloittamaan käsittelykulut 15€. 

Asiakas vastaa siitä, että hänen antamansa toimitustiedot ovat oikeat. Kun tilauksesi on toimitettu Postin kuljetettavaksi, vastuu lähetyksestä siirtyy Posti Oyj:lle ja reklamaatiot mahdollisesti kadonneista lähetyksistä osoitetaan Postille. Pakettitoimituksissa on seuranta ja ne ovat hyvin jäljitettävissä vahingon sattuessa. Autamme tarvittaessa reklamaation kanssa, mutta emme valitettavasti voi ottaa vastuuta Postin tekemistä virheistä.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Virheettömällä ja käyttämättömällä tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen kustannuksista vastaa asiakas itse. Ota yhteyttä ennen palauttamista sähköpostilla info@hellevisuals.com. Palautusoikeus ei koske tilaustyönä tehtyjä tuotteita. Huomioithan, että noutamatta jätetty tilaus ei ole palautus, vaan joudumme veloittamaan siitä käsittelykulut 15€. 

ONGELMATILANTEET

Jos tuote on viallinen tai sinulle on saapunut väärä tuote, ota yhteyttä sähköpostilla info@hellevisuals.com, niin sovimme asiasta tarkemmin. Ilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Mikäli paketti on vioittunut toimituksessa, tulee asiasta tehdä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle.