Aleen lisätty uusia tuotteita! Lisäksi alekoodilla SYYSKUU -15% tilauksestasi. Tarjous on voimassa yli 50€ tilauksiin. | Toimituskulut alkaen 3,90€. Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksiin!

Tarina

Helle Visuals sai alkunsa suuresta unelmasta ja pienestä joulukorttimallistosta loppusyksystä 2017.

Yrityksen nimi syntyi suuresta rakkaudestani kesää kohtaan. Ei ole mitään kauniimpaa, kuin Suomen kesä ja sen yöttömät yöt, lempeät tuulet ja rajaton vehreys. Muulloinkin on kivaa, mutta kesällä kaikki on vain vähän paremmin. Toivottavasti paperituotteeni tai vanerikoruni voivat tuoda sinunkin päivääsi hyppysellisen tätä samaa iloa.

Helle Visualsin paperituotteet painetaan Iisalmessa sotkamolaisen yrittäjän painotalossa biohajoavin painovärein ympäristösertifioiduille papereille. Korujen osat laserleikataan ja painetaan Helsingissä kotimaiselle koivuvanerille ja korut kootaan Sotkamossa omalla työhuoneellani. Alusta saakka Helle Visualsin arvoihin on kuuluneet paikallisuus ja ympäristöystävällisyys, ja ne kulkevat mukana jatkossakin. 

Tervetuloa tutustumaan suurella sydämellä tehtyihin tuotteisiini ja lämmin kiitos, jos olet jo ollut mukana tähänastisella matkalla! Nähdään paperikaupalla Sotkamossa tai  messureissuilla muualla!

Krista Niskanen
Kesän lapsi ja Muotoilija AMK