TALVIALE ON ALKANUT! - Toimituskulut alkaen 3,70 €. Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksiin!

R E K R Y

Suomen suloisin kortti- ja korukauppa etsii työntekijää!

 Työ on osa-aikaista (4-14 h viikossa) työnimikkeellä myyjä.

Työ tapahtuu Helle Visuals-paperikaupalla ja sen yhteydessä olevalla työhuoneella lauantaisin 10-14 sekä arkena sopimuksen mukaan. Työajat ovat joustavat, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Suloinen putiikkini sijaitsee aivan Sotkamon torin tuntumassa, osoitteeessa Torikatu 8.

 

Oletko se sinä?

Helle Visualsin tuotteet ovat lähellä sydäntäsi ja tykkäät kaikesta kauniista. Olet tarkka ja huolellinen henkilö, jolta sujuu iloinen asiakaspalvelu. Olet oma-aloitteinen, mutta otat myös sujuvasti ohjeita vastaan.

Työtehtäviisi kuuluu Helle Visualsin arjen askareet: asiakaspalvelu paperikaupalla, verkkokauppa- ja jälleenmyyjätilausten keräys ja käsittely, painotilausten purku ja tuotepakkaaminen. Halutessasi myös mahdollisuus koota koruja.

 Aikaisempaa työkokemusta et tarvitse, perehdytän sinut työtehtäviisi.

 

Hakeminen

Työ alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian. Töitä tarjolla koko vuodeksi: kesä-heinäkuussa enemmän tunteja (kesälomani sijaisuus) kuten myös loka-marras-joulukuussa sesonkina.

Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen krista@hellevisuals.com. Avoin haku on auki 30.1.2022 asti tai niin kauan kunnes sopiva henkilö on löytynyt. Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse tai ig-viestillä.

Palkkaus kaupan alan TESin mukaan.

 

<3 Helle Visualsin Krista